lauantai 6. syyskuuta 2014

Lahen taidelauantai


 Bussia odoteltiin. Ja taidelauantai tarjosi mulle ihania uusia näkökulmia omaan kotikaupunkiin.


 Lahessa oli tänään taidelauantai ja ympäri keskustaa oli kaikenlaista tapahtumaa niin pienille kuin isommillekin. Rautatienkadulla on Puoti niminen ihana putiikki missä myydään kotimaista designia ja vintagevaatteita, mm aarrekidia,marakattimarssia ja aikuisille löytyy ainakin R/H-merkin herkkuja,kannattaa kävästä. Tänään Puodin edessä sai maalata lapset liiduilla katuun, hauska idis.

 Sitten käytiin "meidän linnassa" niin kuin seurana ollut pikku E taisi todeta, ei meillä Lahtelaisilla taida muuta linnaa olla kuin tuo kaunis kaupungintalo. Jos paikallisena ei ole tullut käytyä niin kipaiskaa tämäkin joskus läpi, mut ainakin yllätti miten hieno rakennus oli sisältä.

 Yllätti myös se että Hämeenkadulla entisissä City Poolin-tiloissa on joskus toiminut kauppahalli ja tänään siellä oli käsityöläismarkkinat. Seinillä oli piirustuksia mitä tiloihin oli suunniteltu ja sinne sai myös kirjoittaa oman ideansa, suunnitteilla kuului olevan jonkinlainen tuottajatori-tyyppinen kauppahalli,saas nähdä mitä tulee.

Lahen paras kauppa Petit St. Louis Store järjesti sisäpihallaan designkirppiksen ja grillailua,ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen myös ensi vuonna,käteisen kanssa,siellä näytti olevan vaikka mitä designherkkuja kaupan.  Kauppa itse ansaitseekin oman postauksensa myöhemmin.


A ainakin tykkäsi, osallistui myös kyselyyn missä piti kertoa Lahen kaunein ja paras paikka, kuulemma jäähalli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti