tiistai 30. syyskuuta 2014

Kasvatuskipuja

Kuvien tyyppi ei liity otsikkoon millään lailla,hän on tällä hetkellä elämänsä kanssa tilanteessa missä hymyillään vaan ja nautitaan. Meillä asuva vanhempi kaveri taasen on astunut elämässään uudelle uhmakaudelle ja koettelee ihanasti vanhempien kasvatustaitoja ja kärsivällisyyttä. Tunteet pelissä, kasvattavia hetkiä taas sekä pikkumiehelle että vanhemmille. Miten monta kertaa päivässä voi kuusivuotiaalta palaa pinna,keittää yli,palaa hihat? Veikkaisin jotain lähemmäs pariakymmentä, samalla olisi itse pysyttävä ihan zen-tilassa siinä vieressä.Melekosta.


Mutta kevyempiin aiheisiin eli lastenvaatteisiin, ihan parhaat ja vielä upean näköiset leggarit löytyy sitten Citymarketista! Tässä kun viimeaikoina on ollut tapetilla mm. Polarn O Pyretin sisävaatteiden laadun heikentyminen suhteessa hintaan niin tässäpä esimerkki juuri päinvastaisesta,Lotta&Lassi-merkin 5€ leggarit,unelmat! 

Ja kyllähän täällä jo vähän valmistellaan tulevaa,enää puuttuu vauva:) 

2 kommenttia:

  1. Voi rinsessa mitkä ihanat leggarit. Söpö pikku takkutukka mut niin ihana eläväisen iloisen suloinen <3 Miten kaimaseni vointi siellä? Olisitko ehtinyt treffailla lähitulevaisuudessa?
    Terkuin Kaimasi :)

    VastaaPoista
  2. Oli ihana nähdä kaimaseni=) Ja kiitos jälleen kauniista sanoistasi=)

    VastaaPoista