sunnuntai 31. elokuuta 2014

Synttäriasut Veljeni nuorimmaisen 6-veet juhlittiin tänään ja lapset innostuivat kerrankin olemaan kuvissa. A toimi art directorina ja ohjaili siskonsa hänen mielestään oikeaan paikkaan seisomaan.
Solmio meinasi tuottaa meidän 6-vuotiaalle ylitsepääsemättömän kynnyksen mutta laittoikin sen kaulaan, Popin slimmit housut on vuodesta toiseen yhtä hyvät ja valkoinen kauluspaita toimii kaikilla ikään katsomatta, takkina Lindexin pellavasekoitebleiseri ja jalkaan H&M:n kengät niin pieni herra oli valmis juhliin.
Neidin kohdalla käytiin muutama keskustelu eri mekoista,hänellä kun alkaa olla aika tiukka visio itsellään mitä päällensä laittaa,mekko valinta oli hänen omansa, H&M:ltä sekin,kuten nuo jo paremmat päivänsä nähneet kultaiset ballerinat. Jakku on Ralph Laurenin ihana villainen, onneksi taitaa mennä vielä tovin sillä on ihan mun suosikki. Otti ne mutkin mukaan kuvaan, Vilan mekko, Biancon nilkkurit ja H&M:n trenssi,simppeliä.


 Lähetäääääään JO!!!!!!!!!!


4 kommenttia:

 1. Voi että näytätte niin sööteiltä ja lapset kuin karkkeja <3
  Kaimaseni, masu niin sopii sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana kaimaseni<3 saattaa se sopiakin mutta tällä hetkellä tuntuu että enemmän sattuu kuin sopii, selkä ei enää ole innoissaan etupainosta,mutta toivotaan että jaksaa loppuun asti=)

   Poista