torstai 14. elokuuta 2014

Herrat Tiikeri ja Tohtori


 Eli Tiger of Sweden ja Dr. Denim, ensimmäinen on sekä mukava että laadukas ja jälkimmäinen ainakin mukava;) Eilen lähdin töihin todella tyypillisellä tyylilläni, Tigerin vahapintaiset farkut ( ja Mari jos luet tätä niin hah! ne mahtuu vieläkin) ja yläosa on vintage löytö Lahtelaisesta Florencia-liikkeestä. Onkohan se muuten vielä olemassa? Kengät on Vagabondilta äitini 50-vuotisjuhliin ostamat ja olisivat oikeastaan jo hautapaikkaa vailla mutta en vaan raaski toiseen kenkään tulleesta viillosta huolimatta niistä luopua.
Nyt raskauden ollessa reilusti puolenvälin paremmalla puolella alkavat vaihtoehdot pukeutumisen suhteen olla hieman kapeammat mutta nuo Tigerit ovat malliltaan niin matalat että menevät varmaan vielä tovin, koen vaan niin epämukavaksi käyttää niitä äitiyshousuja missä on se ihme rintoihin asti ulottuva mahanylityshässäkkä, not my thing. Tämän päivän päällä olivat Dr.Denimin ihanat housut,chinot mitkä mulla löytyy sekä tummansinisenä että beigenä, ihan huiput ja venyvät varmaan sinne vikoille viikoille asti. Kierrätyspaita Holly&White-mallistosta Lindexiltä mutta käynyt ensin ystäväni kaapin kautta.


Siinä ne nyt on, herrat Tiikeri ja Tohtori.  Sillä välin pikku Messi purki eskarinaloituspaineitaan pahaa aavistamattomaan legoautoon.


 ja Ah! syökää ihmiset muikkuja, ehkä se on tää raskaus mutta mielettömän hyviä, voita ,suolaa ja suuhun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti