sunnuntai 10. elokuuta 2014

Sunday.

                                                         LIFE- IT'S A ONE TIME THING
 Sunnuntai, jos on pakko valita, on päivistä ihan paras,toppen! Olemme kaikki kotona ja aamut on rauhallisia,aamupalat aina vähän luxusta ja päivän ekat kahvit juodaan sängyssä. E:n yöpuku on muuten ihan paras sekin, Popilta.
 Lasten smoothie, shottilasissa ja pikkuisellla pillillä. Olen ottanut astetta tiukemman vihannes- ja hedelmälinjan lasten kanssa, ja mieheni;) Vaatii kärsivällisyyttä mutta nopeasti he tottuivat ja tänään meni jo molemmilta nuo banaani-luonnonjugurtti-mango-appelsiini-smoothiet, muutamalla ilmeella höystettynä mutta sinne ne meni.
 Pihapuuhastelun tuloksena oli kesän ensimmäiset terassiruoat alakerran terassilla, joo kalusteet puuttuu ja onhan tuohon taloonkin tulossa vielä jotain valoja sun muuta mutta fiilis on mahtava. Viimeisetkin tilat alkavat olla valmiita ja loppusilauksia vailla, aika kiva olla kotona nykyään.


 Iltakahvit ruoan päälle, juoko kenenkään muun neljavuotias kahvia?
Sekalaista sunnuntaipuuhailua. Ilmassa alkaa olla sitä ihanaa alkusyksyn ja loppukesän risteytystä, pientä kuulautta ja viileyttä jo ilmassa.

Kånkenit odottavat siinä aamua, Kille täytyisi varmaan siirtää kohta ministä roikkumaan isompaan reppuun. En ole löytänyt muuten Kånkenin voittanutta päiväkotirepuissa, mennään varmaan siis samalla mallilla seuraavaan kokoon.

Ja koska olen vain heikko ihminen,menen nyt sohvalle katsomaan ruotsalaista dekkaria ja syömään karkkia,KYLLÄ KARKKIA. Aamulla lapsille taas vihanneksia ja hedelmiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti