sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sunnuntai tai Dudduntai

 Sanoinko jo flunssa,pikku-kuume,vuotava nenä. En kertakaikkiaan uskalla laittaa yhtään kuvaa missä naamani saattaa näkyä yhtään tuota leukaa enempää.
 Nivea oli suuressa roolissa päivän asun kanssa;) Lindexin Holly&White mallisto on parasta mitä Lindexiltä löytyy, en ole oikein innostunut muuten mistään collaboration mallistoista mitä heiltä on tullut. Missoni yhteistyöstä meille taisi löytää tiensä ainoastaan E:lle pipo ja neuletakki mutta muut ovat jääneet kyllä kauppaan. Tämä Holly&White sen sijaan on ihan lemppari,edullinen ja mun makuinen. Paita siis Holly&White mallistosta,farkut myöskin Lindexin.Farkut maksoivat muistaakseni 9,95€ joten ne olivat vähän kuin envoijättääkauppaan-ostos ja ovat kyllä kympin verran jo pyörineet jalassa. Tummansiniseen beige villakangastakki päälle, Burberry kaulaan,Panadol Hot kyytipojaksi ja synttäreille. Huh.

 A:sta en kerennyt nappaamaan kunnon kuvaa kuteet päällä mutta oli kyllä loistava kombo värimaailmaltaan hänelle. Lacosten pikee ja Zaran pillifarkut,toimiva setti.


 E otti jo harppauksen kohti kevättä pliseeratussa helmassaan;) Mentiin siis kaikki samalla värikoodilla synttäreitä juhlistamaan. Jos ei lasketa tätä flunsaa ja mehän ei lasketa niin oli kyllä oiva viikonloppu. Tulevalle viikolle tulossa ainakin hieman matkakuumeilua, kevätvaatteita ja vaikka mitä.
Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti