keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Keskiviikkokemut. Aina on syytä juhlaan
Neiti E sai tänään pienet juhlat itselleen,nimensä kunniaksi. Meidän perheessä on aina juhlittu nimipäiviä,suuremmin ja pienemmin mutta juhlittu. Kuvat ovat iphonen nappaisuja,ei sen kummempia mutta kertovat olennaiset illan kulusta. Mutakakkua,limsaa ja pinkkejä kukkia.
Vastasin muuten ystäväni puheluun tätä kirjoittaessani, pikaisesti käytiin läpi parin viikon päästä meillä vietettäviä jokavuotisia juhlia. Olen osannut viime viikkoina nauttia elämästä jopa aiempaa enemmän ja tälläiset keskiviikkona järjestettävät minijuhlat eivät ainakaan tilannetta pahenna. Puhelimen päässä ollut ystäväni joutui kohtaamaan läheisen ihmisen poismenon viime viikolla ja olin läsnä tovi sitten tilanteessa missä suruviesti saapui yllättäen. Molemmat näistä hetkistä pysäyttivät, taas. Viime aikoina on tullut pysähdeltyä usein.Onneksi.


Sanotaan nyt vaikka että arki on syytä juhlaan. Juo vesi viinilasista jos se tekee päivästä paremman, juo kahvi take away pahvimukista jos se saa sen maistumaan paremmalta. Tee mitä haluat mutta juuri siksi että haluat. Lev nu.
Huomenna sitten kookosöljyn ja oil pullingin pariin;) 

3 kommenttia:

 1. Paljon onnea E:lle! Ja ihana minijuhlat, juhlia aina tarvitaan. Meidän S saa nimipäivän 2015 ja sitten täytyy alkaa nimppareita juhlistamaan, kun ne nyt on mennyt aina vähemmällä huomiolla, kun kunnollista päivää ei ole ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sulle just mailia matkakuumeisena. Toivottavasti se tulee perille asti, kun tää gmail aina temppuilee.

   Poista
  2. Oi,2015 täytyy juhlia sitten näiden menetettyjen vuosienkin edestä. Jes,meili luettu ja olen innoissani,vastailen sulle huomenna=)

   Poista