maanantai 3. helmikuuta 2014

22:30 ja ajatus siitä miksi kameran täytyy kulkea mukana

 Tähän aikaan maanantaina ihmisten,varsinkin heidän kenellä on flunssa ja aamulla lähtö palaveriin parin tunnin ajomatkan päähän täytyisi olla jo nukkumassa. Mutta jämähdin katselemaan koneelle kuvia  T:n Lontoon reissusta ja löysin nämä neljä kuvaa Tukholmasta. Muistan tosi hyvin tämänkin hetken ja paikan missä nämä on otettu,jopa fiiliksen. Hetki kuvan ottamisen jälkeen palasin itseasiassa tälle tapahtumapaikalle etsimään E:n lelua mikä piilotettiin kuvasta;)
 Ennen mua aina vähän ärsytti,ehkä jopa hävetti kun piti ottaa kuvia joka paikassa. Mutta nyt mä haluan niitä, tunnelmia ja tunteita eletystä elämästä. Lupaan opetella sijoittamaan itsenikin vielä niihin, aikuisilla kun on siinäkin tapana vähän jäykistellä,mullakin.
 Oi ihana Tukholma. Euroopan kaupungeista mun top 3:ssa ykkösenä. Tunnesyistä tietenkin. Ja se ajatus siitä miksi kameran täytyy kulkea mukana, kamera toimii ainakin mulle nykyään sellasena tunnemuistina ja päiväkirjana. Kuvien kautta palaan hetkiin mitä tein viime kesänä vaikka ja muistan miltä se tuntui,fiilistelen. Ilman näitä kuvia mä muistaisin että käytiin Tukholmassa mutta kuvien kanssa mä muistan miltä siellä tuntui. Tunnemuisti.

Ja hah, se lelu! Herra A siis jätti sen sinne eikä E. Valokuvat eivät myöskään valehtele.

2 kommenttia:

  1. Me varattiin hiihtolomalle Tukholman reissu ja innolla jo odotetaan. Siellä on kyllä aina yhtä kivaa.

    VastaaPoista
  2. Tukholma on ihana,hauskaa reissua! Keväiseen Tukholmaan olisi meilläkin ajatus lähteä.

    VastaaPoista