torstai 13. helmikuuta 2014

Oil pulling

Luin jo viikkoja sitten oil pullingista mutta eilen vasta sain aikaiseksi ostaa öljyn kaupasta ja laittaa tuumasta toimeen. Idea on siis siinä että kylmäpuristettua kookosöljyä purskuttaa suussa 15minuuttia, huuhtelee sitten suun suolavedellä ja nauttii puhtaudesta. Purskuttelun jälkeen hampaat voi pestä tavalliseen tapaan, huomioitavaa on että öljyä ei saa laittaa viemäriin eikä myöskään niellä, biojäte roskis on siis oiva loppusijoituspaikka sille.
Öljy vetää puoleensa bakteereja ja muita epäpuhtauksia ja valkaisee hampaat, kuulemma. No, ensimmäisen kerran jälkeen suu tuntui todella puhtaalta, jään odottelemaan muita tuloksia.Mulla on melkoisen kova hammaslääkärikammo ja jos suun terveyttä voin edistää näinkin helpolla tavalla niin pakko testailla. Kerron kyllä muutaman viikon kuluttua miten kävi. Jostain syystä näitä tälläsiä vaihtoehtojuttuja vai miksi näitä nyt sanoisi on tehnyt mieli sekä ravinnon että tällästen oil pulling-systeemien muodossa tehnyt mieli testailla jo pidemmän aikaa mutta kesti näin kauan prosessoida tämä tekemisen asteelle.
Sain muuten tänään kukkia töissä, olin sekä yllättynyt että liikuttunut. Hämmentynytkin, aika huikeeta millasia tyyppejä mulla on työkavereina. Mulla vaihtui töissä asemapaikka ja taakse jäi melekonen nippu helmiä, ystäviä. Tuntuu vähän keväältä itseasiassa, uuden edessä aika innoissaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti