lauantai 31. tammikuuta 2015

Keittiö








 Tässä tämän hetkisessä tavara ahdistuksessa törmäsin isäni ottamiin keittiökuviin ajalta kun muutimme.
Ja niissä on tällä hetkellä tavoittelemani selkeys.
Talomme on siis Aeroc-kivitalo, itse piirretty ruutupaperille ja arkkitehti sitten piirtänyt puhtaaksi ja tehnyt asiantuntevat muutokset. Keittiön olemme suunnitelleet itse, tilattiin se yhden miehen keittiöfirmalta tästä ihan läheltä ja ollaan oltu kyllä tyytyväisiä,varsinkin funktionaalisuuteen.







 Serkkuni vaimon vinkkaamana meille tuli kaksi uunia, ovat olleet varsinkin juhlia järjestäessä kätevät,sekä nuo kaksi jääkaappi-pakastin yhdistelmää vierekkäin ovat toimivat. Ilman tuplia pärjäisimme myös mutta kun tilaa oli ovat nämä olleet hyödylliset.
Koko alakertammehan on valkoista 60x60 laattaa, helppo pitää puhtaana,paitsi saumat. Mulla on appiukolta lainassa höyrypesuri niitä varten mutta jostain syystä se on edelleen kaapissa,pahvilaatikossa...


Tällä hetkellä meillä on kaappien päällä muutama taulu,toisella puolella muutama keittiötavara ja tasoilla selkeästi liikaa tavaraa, vai johtuuko keittiön tämän hetken hieman raskas fiilis vain valon puutteesta?

4 kommenttia:

  1. Tosi kaunis ja toimivannäköinen keittiö! Koska teidän talo on valmistunut? Meilläkin on itsesuunniteltu kivitalo, johon muutimme vajaat kaksi vuotta sitten.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, meidän talo on vieläkin muutamaa viimeistelyä vailla,olemme rakentaneet tämän sukulaisten avulla itse työn ohessa. Aloitimme 2010 ja muutimme kolmevuotta sitten, muutama mutka ollut matkassa ja nyt alkaa olla ihan valmista pihoja myöten=)
    En malta odottaa ensi kesää kun pääsee nauttimaan terasseista vihdoin kunnolla!
    Milloinkas teidän talo on valmistunut?
    Katsoinkin tuosta jostain blogisi kuvasta että kivitalolta näyttää=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän talo on vielä loppukatselmusta vailla. Periaatteessa talo on nyt kyllä valmis, kun viime kesänä saimme pihankin suunnilleen kuntoon. 2013 maaliskuussa saimme muuttoluvan ja silloin talo oli sisältä täysin valmis, mutta ulkoa rappaamatta, terassit ja parveke puuttuivat ja piha oli kuin pommin jäljiltä.

      Poista
    2. Yllättävän paljon meneekin aikaa (ja rahaa) vielä rappaukseen ja muihin ulkohommiin, me saatiin viime kesänä piha laatoittua ja nyt alkaa sielläkin olemaan valmista.

      Poista