maanantai 26. toukokuuta 2014

Tämän päiväinen ja kierrätyslahja


 Olo on kuin asuisi jossain välimeren maassa,ihanaa. Jos joku ei vielä omista Panama-hattua niin äkkiä ostamaan, niin loistava näillä keleillä ja helppo yhdistää asuun kuin asuun.
Mekko on ikivanha kaappilöytö, H&M:n mallistoa. Lasit RayBanin ja hatun alkuperää en muuten edes tiedä.
Luovuin sokerista eilen, suurin syy lienee ihoni,kuvissakin huomaa miten huonossa kunnossa raukka on,kuvissa mulla ei ole siis mitään meikkiä. Ja luulisin sokerista luopumisen vaikuttavan ihan hyvään oloon muutenkin, syön parhaillaan omenaa tässä ja en edes mieti miltä irtokarkit maistuu....Raportoin sokerittomuudesta muutaman viikon kuluttua uudelleen.

Sitten toiseen asiaan, meillä lähestyy molempien lasten synttärit huimaa vauhtia, päänvaivaa tuottaa lahjat. Meillä on enemmän kuin tarpeeksi leluja ja rahan pyytäminen lapsille ei tunnu omalta, mitä sitten? Läheiset haluavat aina muistaa heitä tietenkin,tämä asia vaatii vielä hieman pohdintaa. Toiminnallisia lahjakortteja kenties vai yksi yhteinen vähän isompi lahja?
Eettisyys ja ekologisuus taistelee materian kanssa.
Mieheni kyläilee tänään ystävänsä luona ja heillä on muutaman kuukauden ikäinen poikalapsi kenelle halusimme antaa jotain pientä. Kierrätyslahjasta on kyse sillä paketoin meille pieneksi jääneen vain muutamasti käytetyn Marimekon paidan matkaan. Itse toivoisin enemmänkin ihmisten laittaman hyvän kiertämään myös tavaran muodossa, aina ei tarvitse käydä kaupan kautta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti