sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Asenne.Tahtotila.



 Ihan voittajana täällä kun päivän lukutavoite on saavutettu ja aamulla jatkuu. Entinen esimieheni vuosien takaa käytti mottonaan Positiivareiden lanseeraamaa Asenne ratkaisee aina-lausahdusta, niin se muuten tekee. Viimeiset viikot oma asenne lukemisen suhteen on ollut kohdillaan, riittääkö se,selviää heinäkuussa.
Olen vaahdonnut useasti (ainakin läheisilleni) ihmisten negatiivisuudesta ja valittamisesta,niistä vettä sataa-päivä pilalla-tyyppisistä facebook päivityksistä. Kuinka voi antaa säätilan mennä mielen sisään ja antaa vaikuttaa miten sun päivä menee, it is what it is. Mottoni It's how you take it on osuva tähän, se on ihan miten sen ottaa. Ottakaa siis rennosti,asenteella. Meillä ei tietääkseni ole kun tää yksi kerta saada tästä kaikki irti.
 Nuo hetkestä nauttijat,lapset, ottivat helteistä kyllä kaiken irti. Pompittiin palloilla ja ilman,yksin ja yhdessä. Välillä sisälle suihkuun ja syömään, sitten takasin. Eilen A, meidän pieni Pekka Rinne puki täydet maalivahdin kamat päälle ja suuntasi ulos isänsä kanssa treenaamaan, oli kuuma mutta kivaa. Do what you love, love what you do;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti