keskiviikko 21. elokuuta 2013

Suuhun pantavaa Mielessä on pyörinyt viime aikoina paljolti ruoka, lähiruokaa vai luomua, vai ei kumpaakaan?
Taustatöitä täytyy vielä tehdä mutta valkoiset jauhot on sentään tiputettu pois ruokavaliosta, first step is the hardest;) Ruokakassi sisälsi tänään kasviksia ja hedelmiä, huomenna punajuuri pääsee illallispöytään. Tänään siellä oli uunimunakas.
Sen tekeminen on todella helppoa, sekoita kahdeksan munaa ja 8 rkl vettä. Sen jälkeen heittele sekaan mitä mieli tekee, mulla siellä oli kalkkunaa,tomaattia,tuore pinaattia ja salamia. Uuniin 185-astetta.
Vuoan voitelemiseen öljyä, mikä meiltä muuten löytyy Finlandia-pullosta. Muotokieli on pullossa niin hieno että kyseinen yksilö on meille ihan tyhjänä pelastettu toimittamaan kyseistä virkaa. Olen todellinen kahvikissa mutta valitsin itsellenikin yllätykseksi kaupasta Clippereitä, join töissä kahvin sijasta tänään teetä? Mitä ihmettä? Paatunutkin kahvinjuoja siis voi parantua. Espressoistani ja aamulattesta en kyllä luovu mutta suodatinkahvin kanssa pidän pikkutaukoa. Onko se tämä syksy mikä näitä muutoksia ajaa? Olkoonkin mutta ihanaa=)


2 kommenttia:

  1. Hyvä idis tuo uunimunakas, täytyypi kokeilla... Aina jotenkin pyörii samaa rataa noitten arkiruokien kanssa, joten uudet ajatukset enempi kuin tervetulleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla,hyvää,helppoa ja terveellistä:) Joo voi kun keksisi näitä lisää mitkä ei veisi aikaa ja toisi vaihtelua arkeen!

      Poista