maanantai 19. elokuuta 2013

Paniikkipannari ja Hjalliksen taloudenhoitaja


Maanantaista tekee maanantain aina se herkkuiltapala, tänään(kin) se oli pannari mutta lisätwistin toi se että mulla oli sekä vehnäjauhot loppu että kerma. Lapset ei moisesta piitanneet vaan olivat yhtä tohkeissaan kuten aina jos on muuta kuin puuroa,ovat toki osanneet ruveta jo vaatimaan manna-, riisi-, suklaa- alkuisia puurojakin sen kauran sijaan. Jauhot korvattiin Grahamilla ja sokeri voi kuulemma leikisti olla kermaa tuumasi A ja paniikkipannari meni täydestä. Graham jopa teki siitä tavallista rapeampaa, ehkä.
                Miten Hjalliksen taloudenhoitaja liittyy mihinkään?Muutama numero sitten Avotakassa oli juttu Hjalliksen kaupunkikodista, ystäväni muisti mun maininneen asiasta ja toimitti tänään mulle kyseisen numeron. Ihastuin kyllä sisustuksen ja sijaintiin mutta eniten ihastuin lauseeseen "Harkimo kokkaa pojille viikonloppuisin, viikolla ruoat tekee taloudenhoitaja". Anna kun mä vähän katselen ympärilleni.
Mites noi jääkaappien ovet? Pitäsköhän pyyhkiä;) Koska budjetti ei kyllä minkään riihenkään jälkeen riitä edes siivoojan palkkaamiseen tällä hetkellä päätin tehdä itselleni oman rewards ohjelman. Nerokasta. 
Rakastan puhdasta kotia,silitettyjä pyykkejä,valmiiksi suunniteltuja ruokia arkeen....
 Mutta todellisuus ei aina kohtaa sen halun kanssa joten tarvitsen porkkanan,tai kaksi. Rewards ohjelmani ei ole vielä loppuun hiottu mutta aion siis palkita itseni taloudenhoidosta naistenlehdin, tuorein kukkasin yms. En SAA ostaa niitä ennen kuin taloudenhoitajan työt on tehty.
Tänään en siis saanut tuoreita kukkia enkä uusia lehtiä, taloudenhoitaja oli vapaalla;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti