perjantai 14. marraskuuta 2014

Confidence is not for sale


Olen tyyliltäni klassinen pukeutuja,pienellä twistillä,välillä konservatiivisempi ja välillä taas hieman leikkisämpi mutta oma tyylini on selkeä,itselleni siis;) Itseluottamus ja hyvä olo kun ei ole kaupan vaan lähtee itsestä ja mulla tyyli ja pukeutuminen on iso osa sitä.

 Yksi vaatekaappini peruspilareista on farkkupaita, tätä yksilöä metsästin yllättävänkin kauan ja lopulta merkkien ohi meni niin väriltään kuin malliltaan H&M:n versio klassisesta farkkupaidasta. Vaikka rakastankin laatua ja hyviä materiaaleja niin aina merkki ei ole tae itselle just siitä parhaasta. Nyt kun olen joutunut tinkimään tyylistäni aikalailla tämän kolmannen raskauden kohdalla,farkkuapaidan virkaa toimittaa farkkutunika,sekin henkaltajamaukalta. En malta odottaa että pääsen yhdistelemään taas asuja,muutenkin kuin seepralegginseihin ja villasukkiin;) Pieni E häärää aina vaatehuoneessa yhtä ja toista.
 Perheen miehiltä löytyy samainen vaatekappale myöskin, pienemmällä Ciraf-merkin ja isommalla Dressmannin slim fit-malli. Kannattaa siis välillä kiertää klassikoiden perässä myös halpaketjut,vaikka farkuissa vannomme koko perhe tiettyihin merkkeihin ei se sama pätenytkään paidoissa. Isommallekin perheen miehistä meinaan katsastin Levikset,Dieselit sun muuta mutta malli ja väri oli Dressmannin verisossa paras.
Jatkossa nämä vaatekaapin kulmakiviin kuuluvat postaukset löytyvät aina vaatekaapin klassikot-tunnisteen alta.
Nyt pitäisi löytää vielä Pikku E:lle omansa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti