tiistai 28. tammikuuta 2014

Prinsessa E:n valtakunta

 Omissa ajatuksissani E:n huone ei näyttänyt lainkaan tältä,vaan graafisemmalta ja mustavalkoisemmalta. Mutta meidän prinsessa E on niin pinkkityllityttö että ei kait siinä,hänhän täällä asuu. Kummitätini toi E:lle viime kesän 3-vee juhlilla tuon prinsessa-kyltin, E-kirjain on Kärkkäiseltä ja spraymaalattu punaiseksi. Verhot täältä vielä uupuvat,millaiset?
 Toiveissa oli jouluksi E:lle puinen nukkekoti ja täydellinen löytyi Etolasta, ei niin tuttu lelukauppa
na mutta tämä oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä. Mummi ja Vaari olivat sen ostaneet ja mummikin menetti sydämensä tälle puiselle ihanuudelle.
                               
Tylliä,pinkkiä,röyhelöä....Pomp De Luxin tyllihame on kyllä yksi ehdoton suosikki sekä mulla että E:llä. Tuo pinkki flamengounelma on myös kummitätini hankinta espanjasta ja sen alla lymyilee mun lapsuuteni morsiusneitomekko. 

 Toisella puolen huonetta on yhdistelmä Siwaa ja ravintolaa. Lapset leikkivät kauppaa usein ja halusivat E:n huoneen oveen kyltin, voisihan se hienompikin olla,täytyykin askarrella vähän upeampi yksilö.
Tuplahella yhdistelmä meille tuli vähän niinkuin vahingossa, meiltähän löytyy kaksi uunia myös ihan oikeasta keittiöstä. E on saanut lahjaksi nuo punaiset ja valkoisen löysin kirpparilta muistaakseni kympillä enkä vaan voinut jättää sitä sinne.
Prinsessa E:n huone kaipaisi hieman jotain uudistusta ja vielä enemmän johdonmukaisuutta värimaailmansa suhteen.
Yhtenäiset korit avohyllyihin,verhot,uuden maton ehkä.......

2 kommenttia:

  1. Siistiä, sulla on blogi!! :) Jään mielenkiinnolla seurailemaan touhujanne ja kiva kun kipaisitte
    täällä ottamassa uuden vuoden vastaan! :) -Aino

    VastaaPoista
  2. :) Oli kyllä ihana uusi vuosi,jälleen,kiitos vielä kerran! Täällä on muuten tänään teiltä saadun inspiraation mukaansa tempaamana askarreltu pompomeja, helppoa ja Tiimarin konkurssimyynnistä hankituillta silkkipapereilla käytännössä ilmaista!!=)

    VastaaPoista