sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Parempaa Seppälää

Melkoisen vaikeaa on tehdä klassisia värejä ja raitoja rakastavana vaateostoksia lapsille Lindexeistä,KappAhleista sun muista. H&M usein tarjoaa jonkunlaisia ratkaisuja lasten päiväkotivaatteiksi mutta tyttöjen puolella on aika HelloKittyä.Zara onneksi on olemassa mutta ei köydy kotikaupungistamme. Polarn O Pyret on ollut aiemmin yksi suosikeistani mutta niilläkin on tuleva kevät yllättävän täynnä kaikenmaailman kuoseja. Jälleen lienee nettiostosten paikka tulevaa kevättä ajatellen. En kovinkaan paljon pidä siitä sillä haluan kosketella ja hypistellä, tunnustella materiaaleja ennenkuin ostan. Ärsyttävää. Mistä te ostatte lastenvaatteenne?
Käväisin tänään E:n kanssa lähikaupassamme mikä on siis suurehko ostoskeskus ja piipahdimme myös Seppälässä. Ihana raitamekko sai minut menemään sisään, mutta roikkuvat langanpätkät saivat minut jättämään sen sinne.Parempaa Seppälää siis;)
Jotenkin vain Suomen hintataso tuntuu älyttömältä varsinkin merkkivaatteiden suhteen ja aina ei ulkomaanreissut natsaa lasten vaatetarpeiden kanssa. Herra T on onneksi tulevana perjantaina lähdössä Lontooseen joten kosmetiikkaostokseni ovat sentään kunnossa. En vaan raaskinut ostaa tänään edes shampoota kampaamokaupasta kun tiedän saavani sen halvemmalla ulkomailta,sen suhteen ei siis "parempaa Seppälää". Lievä dilemman poikanenhan tämä tuntuu olevan kun soisi liikkeiden säilyvän Suomessa mutta kun tietää saavansa muualta halvemmalla tuntuu vaikealta ostaa ylihintaan?!? Melkosta.2 kommenttia:

 1. Mistä ostat lastenvaatteet? - teiltä, ainakin osin;)
  Mietitkös niitä PDL- kutsuja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah=)
   Mietin mutta juuri kun pääsin kehumasta A:n housuja niin eikös niissä ole reikä polvessa, ne eivät hirmusti ole olleet käytössä joten täytyy nyt vielä tässä googletella ja ihmetellä näiden merkkien ja eimerkkien viidakossa...

   Poista