tiistai 5. marraskuuta 2013

Long time no blogging

 Saderopisee peltikattoon juuri niin kuin kunnon syyspäivänä kuuluukin. Rakastan syksyä, se on aina ollut lempivuodenaikani mutta tänä vuonna se sai otteen eikä oikein päästänyt irti,kunnes nyt. Vaikka olenkin sairaslomalla vielä tämänpäivän jonkun ihmeellisen vatsapöpön seurauksena, niin väsymys on tipotiessään ja uudet tuulet tuntuvat puhaltavan miltei konkreettisesti.
Long time no blogging. Nyt sitä asiaa ja ideoita ja uutsia onkin kertynyt tulvaksi asti.Ja Jes.

Sisutuksessa tykkään paljon kerroksellisuudesta, uudesta vanhan seassa, tarinoista esineiden takana. Koin aiemmin uuden talomme hieman henkettömäksi, olin jopa vähän katellinen pariskunnalle joka muutti meidän vanhaan rintamamiestaloon tarinoiden ja tunnelman keskelle. Turhaan,tietenkin.
Nyt meille on pikkuhiljaa muuttanut esineitä aikojen takaa ja tuonut riitävästi kerrokselisuutta ja kaipaamaani tunnetta.Sohvamme vieressä oli pitkään lehtiä pinoissa ja T (mieheni siis) ehdotti pientä skabaa kumpi keksisi meille ensin sopivan sohvapöydän pienellä budjetilla. T on funktionalisti, lähtökohtana kaikelle on toimivuus. Tyhjensimme rintamamiestaloa taannoin sinne jääneistä rippeistä ja kas, jakkara oli juuri sopivan korkuinen sohvamme viereen.
Siihen se jäi. En itseasiassa edes tiedä mistä se on, täytyypä selvittää tuolin menneisyys.


 Kaikista rakkain esine meillä kotona on edesmenneen rakkaan isoätini kotona ollut nahkarahi. Mummoni poismenon jälkeen se oli ainoa esine minkä halusin meille ja nyt se on jo ties monetta sukupolvea palvelelva "rengas" lasten leikeissä ja minulle tärkeä muisto maailman ihanimmasta mummosta.Kyyneleet tuli taas.


 Muutama pärekori on myöskin päässyt säiltyskoreiksi.
Toisen maalasin kotimme ikkunoiden pielien ja sokkkeleiden värillä tummanharmaaksi ja toimii silityskorina. Tai eihän se oikeastaan toimi, kori kerää kasoittain vaatteita mutta kukaan ei silitä;)


 Muutama kattila-aarre on lapsuudenkodistani saapunut meille koristamaan keittiön kaapinpäällisiä. Huonekorkeus on keittiö-olohuone-ruokahuone akselilla kuutisen metriä joten kaappien päälle mahtuu kivasti asettelemaan esineitä.


Sellasta sisustusjuttua. Piristin itseäni kotona loikoillessa värillä, orannssi neuletakki on jo vuosien takainen viskoosi-angora sekoite ihanuus H&M:ltä. Kuvissa löytyy muutama suosikkimerkkini eli farkuissa Liu Jo ja arkikoruissa suosin Snö:n klassisia koruja.


Kun on pipi, ruokitaan kehoa porkkanakeitolla, juodaan vesi viinilasista ja annetaan sielunhoitoa uudella Glorian Kodilla. Nauttikaa sateesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti