torstai 7. marraskuuta 2013

Joulu on jo ovella


 Oi joulu on. Jokavuosi tykkään joulusta aina edellistä enemmän ja tänä vuonna päätin että se ei saa myöskään yllättää. Olen viimetingan ihminen, toimin paremmin pienen paineen alla kuin suunnitelmallisesti ja hyvissä ajoin. Mutta jouluun se ei päde, fiilistely ja valmistautuminen kuuluvat siihen ja se alkoi nyt.  Pidettiin lasten kanssa ensimmäisen "joulupalis" aiheena piparkakkutalot ja katsokaapa tuota hiirenkorvien määrää kirjassa!! Merkatkaa omat suosikkinne- lause tarkoitti mun mielestä molemmilta yhtä mutta A ymmärsi sen omalla tavallaan. Viisvee oli myös huolissaan kun isi joi maitoa ettei nyt vaan jois kaikkia kun sitä tarvitaan taikinaan mistä tehdään noi talot!! Ja kun ei puhuta mistään leikkimökeistä vaan ihan kunnon taloista isolla teellä.


 Näitä kun tässä katselee niin tiettyhän se olis upeaa tehdä nuo kaikki ja antaa lahjaksi. Aloitetaan nyt kuitenkin yhdestä, mutta funkkistalo vai tuo toisen kuvan ihana vanha villa?


 Ja peeässänä että ennen joulua pitäisi saada ylimääräiset vaatteet nurkista pois, help!

3 kommenttia:

 1. Hassua, meilläkin puhuttiin tänään piparkakkutaloista.
  Muumitalolla mennään, kun siihen on muotit :). Ens vuonna kuulemma joku kämuu. Hyvä sekin jo suunnitella...
  Mun on pitänyt vaatekätköillesi tulla.

  VastaaPoista
 2. :) Meilläkin olisi muumitalon muotit mutta Tee toi tuon kirjan mulle viime vuonna ja on niin täynnä huikeita taloja "simppeleine" ohjeineen etten voi vastustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ehdottomasti tulet vaatekätköille ja sassiin!!!:)

   Poista