perjantai 14. kesäkuuta 2013

Keittiö-Köket-Kitchen



Bannerin kuvasta saa hyvän käsityksen miten meidän keittiössä asiat sijoittuu,kuvassa tosin on aika alaston keittiö ja sinne onkin pikkuhiljaa tullut lisää tauluja ja yksityiskohtia. 
Ikkunalaudalla altaan yläpuolella on yrtit kasvamassa ja rintamamiestalon löytö,ikivanha Harrods-kahvipurkki,


Yläkaappien päälle ollaan laitettu vähän tauluja mitkä on seurannut meitä jo edellisestä kodista. Kivitalossa taulujen paikka on mietittävä tarkaan ellei halua olla tasottelemassa reikiä tämän tästä. Osaksi senkin takia päädyttiin kokeilemaan tätä ratkaisua että nojaavat seinään, oon kyllä tykännyt.


      Ruokapöytä on myöskin muuttanut mukanamme kodista kotiin, Jacobsenin seiskat sen sijaan hankittiin uutena tähän taloon. Tasapainoa tavoitellen-blogin Saija miettikin uuniratkaisuja tuossa taannoin ja meillä on siis kaksi uunia. Tämä on ollut loistava juttu kun järjestämme illanistujaisia ja juhlia usein, arjessakin kyllä tehostaa leipomista sekä ruoanlaittoa kun voi laittaa eri lämpötiloja vaativat ruoat tai leivonnaiset samanaikaisesti paistumaan. Kahvikoneen vieressä on mikro ja tämän alta löytyy toinen uuni ja toinen on sijoitettu lieden alle. Suunnittelimme keittömme itse, lähtökohtana oli funktionaalisuus ja olemmekin olleet tyytyväisiä toiminnallisuuten.

                                   Seuraavaksi voisinkin kodistamme esitellä vaatehuoneeni.
Palaan illalla vielä alelöytöjeni pariin, pääsin eilen illalla Vilan ennakkoaleen ostamaan ihanuuksia -70% alella joten ihan tyhjällä kassilla ei sieltä kotiin palattu=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti