tiistai 3. maaliskuuta 2015

Arkiruokana pizza



 Viisi desiä vehnäjauhoja,sinne ripaus suolaa ja 1/3 osa pussia kuivahiivaa ja mukaan 2 1/4 desiä vettä. Vaivaa kunnolla ja nostata rauhassa.
Jaa taikina kahteen ja kaulitse ohuiksi.



 Toiseen pohjalle tomaattikastike,kiehauta kattilassa paseerattua tomaattia puolisen tölkkiä,pari ruokalusikallista ketsuppia,sekaan valkosipulia murskattuna maun mukaan,mustapippuria,ripaus suolaa,ruokalusikka oliiviöljyä,hieman sokeria ja halutessasi pizzamaustetta.
Kastikkeen päälle parmankinkkua, mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja ja 250 asteiseen uuniin noin kymmenen minuuttia.
Päälle runsaasti rucolaa ja nauti. Ihan paras pizzapohja!



 Toiseen pohjaan laitoin muunnelman vanhasta Rosson suosikista eli BBQ-chicken pitsasta, Santa Maria BBQ kastiketta pohjalle, päälle maustamatonta kanaa,persikan kuutioita ja sinihomejuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti