sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Niitä kuuluisia sitruunoita
Aina välillä tulee vastaanotettua niitä sitruunoita,tiedättehän when life hands you lemons what do you do? Meillä on siihen jo perinteeksikin muodostunut kaava (sitruunoita ollaan  aina silloin tällöin tykätty poimia;) :okei,vai sellasta,no eihän näille voi mitään-ajatus on ensimmäinen. Sitten tulee se hetkellinen taantuma, olo kun on pakko sanoa ääneen että miten tästä selvitään,ottaa ihan sairaasti päähän-vaihe ja siitä päästäänkin vaiheeseen jossa ollaan nyt. Ollaan mietitty askeleet miten edetään ja keskitytään niihin asioihin mistä ollaan kiitollisia ja ollaan onnellisia että arki on kuitenkin ihanaa.
Tänään olen ollut erityisen fiiliksissä siitä että shampoot on kauniissa purkeissa,pumpulit saa ottaa kristallikiposta,vitamiinit tulee muistettua syödä kun ne voi pitää esillä diy-purkeissaan ja vichyt juodaan kauniista laseista.
Palataan taas siihen että ne pienet asiat on niin kovin tärkeitä ja pitää mielen korkealla;)

 Ja lisäksi ollaan kiitollisia noista pienistä ilmapalloilla leikkivistä tyypeistä,tästä talosta,muistetaan huumorintaju arjessa ja otetaan happea!
Elämä on kaikilla sitruunoillaankin niin ainutlaatuista ettei sitä kannata hukata siihen murehtimiseen,mä puristan mun sitruunani nyt jääveteen ja jatkan sunnuntaista nauttimista=)

2 kommenttia:

  1. :( Ja joskus se arkikaan ei ole niin kovin nautinnollista, mutta kyllä sieltä kaiken sen itsensä keskeltä löytää niitä ilon hippusia. Elellään niillä sitten! Terkkuja sinne! --Aino

    VastaaPoista
  2. Nyt jos koskaan toivon arkeenne ilon hippusia Aino❤️Olette mielessä❤️

    VastaaPoista