perjantai 7. maaliskuuta 2014

Snapshots

Flunssa. Eilen jouduin luovuttamaan kesken työpäivän,antauduin ja tulin kotiin. Itselleni kovin hankala tauti, tässä maatessa tulee kauhea halu tehdä yhtäkkiä ihan kaikkea. Tekisi mieli istuttaa kevätkukkia, maalata vessan seinä, laittaa omat ylimääräiset vaatteet myyntiin, ihan kaikkea... Tehdätehdätehdä. Jos vaan en olisi flunssassa niin tekisin, hah! Sitten kun olen terve, olen onnellisesti unohtanut tuon flunssankourissa laatimani to do-listan, käykö teille koskaan sairastaessa näin?
Puhelin kulki mukanani koko päivän, vietin monta tuntia instagramia selaillen, miksei kun kerrankin on aikaa:)
Otin muutamia kuvia meiltä,kuvakulmia. Tarviiko edes mainita että viikonloppusiivous odottaa vielä herra T:tä töistä;)
Ja ainiin,aamulla ajattelin että jos puen päälle ja vähän meikkaan,huijaan flunssaa hieman ja ainakin näytän pirteämmältä.No En!2 kommenttia:

  1. Tuttua on ja siksipä toipilaspäivä onkin jo mukava: listat mielessä ja olokin kohentunu sopivasti, jotta jotain pystyy ehkä tekemäänkin. :) Mutta otahan levon kannalta nyt! Ja surkeus, kun olin kipeenä viime viikolla, ja mieluusti oisin vieraiksi teidät huomenna ottanut, mutta tämä on tällaista, flunssa-aikaa. -A

    VastaaPoista
  2. Listat odottaa tekijäänsä täällä=) No niin meillä on täällä N:n paketti postiin vientiä vaille, harmi kun ei päästy livenä mutta olin tosiaan eilen jo töissä.
    L:lle tsemppiä päivän kisoihin, sovitaan treffit pian=)

    VastaaPoista