perjantai 6. syyskuuta 2013

Master Bedroom
Sneak peek meidän makuuhuoneeseen. Makuuhuoneemmehan sijaitsee talomme yläkerrassa ja on oikeastaan avointa tilaa. Yläkerta on meidän vanhempien oma valtakunta, 80 neliötä omaa tilaa. Makuuhuone,kylpyhuone ja oma vaatehuoneeni. Sängylle on tehty oma korotus lattiantasosta ja se onkin ainoa paikka missä talossamme lattiassa on jotain muuta kuin laattaa. 
 Sängyn päädyssä on seinässä suuret lasit minkä takana kulkee valokiskot, valoseinä, olisko.
                                                  Vähän vielä viimeistelyhommia.
 Tovi sitten löysin(!) kaapista avaamattoman paketin Luhdan lakanoita ja ovatkin olleet ihan lempparit siitä asti. Peräänkuulutin kerrostumia sisustukseen miehelleni koko kevään ja nyt olenkin niitä saanut. Olohuoneeseen kotiutui hartaasti odottamani isoäitini vanha nahkarahi lapsuudesta ja toissapäivänä äitini toi toisen isoäitini ja isotätini pellava-aarteita. Pellavaiset käsintehdyt tyynylinat päätyvät sänkymme päälle petaukseen ja yksi sai paikan olohuoneesta.


 Makuuhuoneestamme on käynti aurinkoterassille, sinne paistaa aurinko ihan tosissaan. Terassilla alkaa olla rappaukset tehty ja odotan jo viilenevien syysiltojen hetkiä siellä. Rappuset autotalliin sievässä kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti