torstai 25. huhtikuuta 2013

På Båten

Mutta mille veneelle?
Täydellinen vanha patinoitunut puutarjotin löysi tiensä meille tänään,mieheni löytö nettikirppikseltä! Sopisi hyvin veneelle.....
Tänään fiilistelimme tarjottimen kanssa iltapalanachot. Lähipiirissä on purjeveneitä ja mulle on jostain syystä noussut pienoinen venekuume. Vene ei ole MITENKÄÄN ajankohtaista mutta aina saa haaveilla!

Tarjotin tulee meillä palvelemaan kesäisin terassi-keittiö välillä ja miksei aamupalahommissakin. Vitivalkoiseen moderniin taloomme tälläiset ajanpatinoimat esineet tuovat mukavaati rosoa.

For the boat? but for what boat, this perfect old wooden tray found its way to our home today from some online fleamarket. Would fit perfectly on a boat...Today we enjoyed a little nachoplatters on it. I have somehow started to dream about boats, sailing..not in any means possible at this moment in time but hey, one can always dream!



2 kommenttia:

  1. Minulla on myös kauhea venekuume. Ollut jo pitkään, mutta ei nyt vain ole aikaa sille. Appivanhemmilla oli Nauticatin purkkari, mutta se ikävä kyllä myytiin pois. Me haluttaisiin vene merelle ja niin unelma taas muuton myötä siirtyy hieman kauemmaksi. Täytyy kesällä tyytyä Busterin kyyteihin :).

    VastaaPoista
  2. Merelle minäkin haluaisin....jonain päivänä,toivottavasti! Meillä elää pieni mahdollisuus päästä juhannukseksi purjehtimaan, Airistolta,voi kun toteutuisi:) Fiilistelin tällä viikolla keittiössä miten huikeaa olisi jos siitä välitilan ikkunasta näkyisi meri, aika utopistinen ajatus....

    VastaaPoista